Telefonsupport Mob. 22601686 imellem 17 & 18 på hverdage
info@golf1cabrioletklub.dk

Velkommen!

Nyheder

Gavnø afholder årets Classic AutoJumble søndag d 9 Juni. Hvor vi som altid er tilstede med en fin klubstand. Du kan stadig tilmelde dig på Gavnø’s webside, det koster dog 100,.kr pr. næse ved tilmelding efter 1/6. Husk at det kun er betalende medlemmer af klubben der er inviteret til klubbens stand, morgenmad mm.

Er du ikke medlem endnu kan du melde dig ind i vores shop, hvor vi også har t-shirts og caps i høj kvalitet. 

Vi har gennem det sidste års tid arbejdet intenst på vores klub trailer, der bliver rigtig fin, men som er blevet meget forsinket grundet et par pladesmede der har svigtet os, og en værkstedsflytning undervejs, meeen den er snart klar og vil være færdig i løbet af sommeren. Vi glæder os meget til at vise den til jer alle. 

D. 25/10/23 afholdt vi en stiftende generalforsamling, og har nu valgt en bestyrelse, så vi sammen kan løfte klubbens aktiviteter,  medlemstilbud, og træf. Jeg vil på klubbens vegne gerne byde Bo Jacobsen, Frederik Andersen, Noel Salmon og Thomas Pedersen velkommen, og ser frem til vores kommende sæson, hvor der vil være mange nye tiltag, først og fremmest bliver vi nu en del af Motorhistorisk Samråd, og dette giver mange fordele for alle medlemmer. D. 25/11 tog Noel og Klaus til deres årsmøde i Middelfart, og vi blev på dette møde optaget i samrådet, og dermed støtte deres arbejde for at holde de gamle biler kørende på vejene under rimelige vilkår. 

Vi ønsker jer alle en rigtig god sæson. 

Formand Klaus R. Fonlev

Klubbens Bestyrelse

Formand & stifter Klaus R. Fonlev
Kasserer Noel Salmon
Sekretær Bo Jacobsen
Bestyrelses medlem Frederik Andersen
Thomas Pedersen Suppleant

MEDLEMSSKAB

Golf1CabrioletKlub.Dk er for alle med interesse for en af mest de ikoniske klassiske biler der er bygget. Vi har et hyggeligt fælleskab, der løbende vokser. Betalende medlemmer får mange fordele, som rabat på dele, adgang til Danmarks største teknikarkiv for Vw MK1 Cab. Du kan købe ind i vores shop og meget mere. Vores Fb gruppe er for alle med interesse i bilerne.

ARRANGEMENTER & TRÆF

Vi holder løbende arrangementer og træf over hele landet for vores medlemmer, og vi vil være synligt tilstede til alle større træf i Dk. Henover 2023 sæsonen vil vi have en pavilion med, hvor medlemmer kan få lidt at drikke, sidde ned og få en god snak med ligesindede. Gæster kan finde historie og tekniske info om bilerne. og klubben.

FÆLLES OM VORES HOBBY

Vi har alle det til fælles at vi er fascinerede af Golf 1 Cabriolet ! Vi har altid noget at snakke om, om så det er at udveksle ideer, få gode råd om teknikken og vedligehold, så kan du få endnu mere glæde af din bil i vores fælleskab, eller også brænder du bare for de smukke biler og vil gerne være en del af fælleskabet.